fbpx

WISM

[ Event ]

Women in Social Media 2019; toffe spreeksters en gave workshop op het gebied van Skills & Self! De hele dag wordt voor je verzorgd en na de laatste spreker is de gelegenheid om te netwerken en mee te doen aan Runclinic op het beach, Yoga of tijd voor je (uiterlijke) beauty.

Kortom, mis het niet en bestel je tickets vandaag nog!

Eddy Filius

[ Eigenaar ]

Rachelle Verhage

[ Blogster & Vlogster ]

Rachelle Verhage is eigenaresse van De ZeeuwZe. Inmiddels een bekende naam in het Zeeuwse. De ZeeuwZe is een populair blog met maandelijks 20.000 – 30.000 views en een trouwe community fans & lezers. Rachelle biedt naast haar leuke blogs en vlogs ook haar eigen Social Media diensten aan, zoals het creëren van content en het beheren van zakelijke Social Media kanalen.

Op het event Women in Social Media gaat Rachelle haar kennis delen; hoe is haar blog zo snel zo groot gekomen? Waar loopt ze tegen aan als ondernemer in de Digital World en welke tips heeft zij voor jou als jij jouw zakelijke Social Media naar een niveau hoger wilt krijgen?

Kom naar het event en maak kennis met de enthousiaste Rachelle Verhage!

Anne van der Poel

[ Digital Native ]

Anne van der Poel is the ‘girl next door’ en je perfecte schoondochter. Anne is jong, creatief en opgegroeid in een andere generatie; generatie Z; the Digital Natives. De Digital Natives zijn opgegroeid met technologie, internet en social media.

En dit maakt haar juist zo uniek; zij bekijkt de ‘werkende wereld’ net iets anders dan mensen die iets ouder zijn dan haar. Daarom deelt Anne haar visie op het zakelijke leven, solliciteren en vacatures. Wat kunnen bedrijven, HRM medewerkers, hiervan leren? Wat denken wij dat interessant is maar wat wellicht totaal de plank misslaat voor deze generatie die al volop in de economie floreert?

Laat je verrassen door het verhaal van ‘onze’ Anne.

Alex Malone

[ Digital Nomad ]

Alex Malone is Digitaal Strateeg én Digital Nomad. Het leuke van Alex is, naast haar spontaniteit, dat zij een supertoffe lifestyle eigen heeft gemaakt. Wellicht heb je er wel eens over gelezen; een inkomen verdienen terwijl je reist. Alex heeft dit waargemaakt.

Alex geeft op 12 september een workshop Personal Branding. Zo leer je over hoe je zakelijk meer profijt haalt uit jouw eigen Social Media kanalen en online aanwezigheid.

Naast de workshop Personal Branding die Alex verzorgt, geeft ze ook een keynote. Deze zal gaan over haar bijzondere lifestyle; Digital Nomad. Hoe kun je geld verdienen, reizen, toffe dingen doen op basis van digitale media? Zij neemt je mee in haar unieke, ondernemende lifestyle!

Maria Cappon

[ So-MC ]

Maria Cappon is eigenaresse van So-MC, the Social Media Company. Sinds acht jaar werkt ze met veel passie en plezier voor bedrijven op het gebied van online & social media marketing.

Naast So-MC heeft ze PIXZ, een photosharing app opgezet en nu ook het Women in Social Media event!

Heb je vragen en of wil je #WISM partner worden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op.

Blazien de Looff

[ Workshop Werkgeluk ]

Blazien de Looff is eigenaresse van Drijf-Kracht en gespecialiseerd in werkgeluk. Haar bedrijf onderscheid zich dan ook doordat het niet zomaar een werving- & selectiebureau is maar richt zich specifiek op de wensen van de werknemers en werkgevers.

Gelukkige mensen zorgen nu eenmaal voor betere resultaten.

Blazien heeft jarenlange ervaring op het gebied van HRM en werving- & selectie. Op donderdag 12 september zal zij tijdens het Women in Social Media event een unieke workshop geven: Werkgeluk. In deze workshop zal zij zorgen dat ook jij beter weet wat jij wilt en jou gelukkig maakt.

 

 

 

Chantal Braam

[ Influencer ]
Chantal Braam ken je wellicht van haar mode blog “Chantoile“, haar eigen bedrijf ‘The Blind Spot“, haar werk als organisatieadviseur of ‘gewoon’ als moeder. Naast haar mooie initiatieven op het gebied van duurzame mode, heeft Chantal een grote, loyale Instagram community opgebouwd.
Tijdens het Women in Social Media event zal zij jou meenemen in haar haar werk als Instagram influencer; hoe werkt het Instagram Algoritme? Welke posts zijn succesvol en welke niet? Waar let je op als je content maakt? Wat werkt in de praktijk goed? Ook zal ze met jou haar challenges delen.
Benieuwd? Koop dan nu je ticket en volg Chantal online!