fbpx
Eddy Filius
06
sep

Wat is gelaatkunde?

06 sep 2019
0

Wat is Gelaatkunde?

Gelaatkunde of Psychognomie is een wetenschappelijke techniek om aan de uiterlijke kenmerken het innerlijke te herkennen. Gelaatkunde is er om uzelf en uw omgeving beter te begrijpen, puur door naar de vorm van schedel, gelaat en lichaamsbouw te kijken.

U krijgt een vernieuwd inzicht van uzelf,  partner, kinderen cliënten of mensen in uw omgeving. Heeft u het juiste beroep, de juiste studierichting gekozen? Wat zijn uw sterke en zwakke kanten? Hoe is het gesteld met de gezondheid van uw organen? 

Wat leer je tijdens de workshop Gelaatkunde?

Tijdens deze snelcursus; leer je hoe je praktisch en snel een lichaam en gelaat kan analyseren. Tevens is er
aandacht voor de gezondheid, alle organen van het lichaam zijn immers terug te vinden in het gezicht, dus daar
is veel aan af te lezen! Na deze ontmoeting ga je beslist anders kijken naar je medemens.
En geheimen van het gezicht worden onthult.

Workshop Gelaatkunde tijdens Women in Social Media 2019

De workshop Gelaatkunde is gratis voor participanten van Women in Social Media 2019. De workshop wordt gegeven door Eddy Filius van Balans Healing. Wees erbij; superinteressant op persoonlijk én zakelijk vlak!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *